RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

09.01.2023

Aftermovie RMB Pop-up

23/11 - 16/12: RMB vierde zijn rebranding met verschillende evenementen.

Aftermovie RMB Pop-up

Om zijn rebranding te vieren, verwelkomde RMB van 23 november tot 16 december 2022 vertegenwoordigers van de reclamemarkt in een tijdelijke setting in zijn kantoor aan de Louis Schmidtlaan in Etterbeek. Een terugblik in beeld van de hoogtepunten van de verschillende evenementen die de regie heeft georganiseerd!

 

 

RMB haalde alles uit de kast om zijn nieuwe positionering 'Move ahead' te onthullen en bekend te maken. Gedurende vier weken organiseerde onze regie een groot aantal infosessies of ontmoetingen voor zijn klanten en partners. Die vonden allemaal plaats in onze kantoorruimte die voor de gelegenheid speciaal werd ingericht. De vertegenwoordigers van de reclamemarkt die onze pop-up hebben bezocht, werden ondergedompeld in een gezellige en originele omgeving in de kleuren van ons nieuwe RMB-logo.

 

De eerste week van de pop-up stond in het teken van de toelichting en inhuldiging van de nieuwe positionering van de regie. Tijdens de volgende drie weken kwamen achtereenvolgens de thema's duurzaamheid (week van 28/11), innovatie (week van 05/12) en exploratie of verkenning (week van 12/12) aan bod.

De verschillende sessies, waarop telkens het publiek dat betrokken is bij het onderwerp te gast was, werden gehost door onze interne teams of die van onze mediapartners met uitgebreide presentaties of interactieve workshops.

 

Uiteraard stond er bij elke sessie ook een feestelijk moment op het programma. En op 22 december, vlak voor de eindejaarsfeesten, werd de RMB Pop-up afgerond in een zeer ontspannen sfeer.

 

RMB bedankt de klanten en partners die ingingen op de uitnodiging voor onze pop-up en zo samen met ons de nieuwe positionering van de regie hebben gevierd.

 

Hebt u ons in november/december 2022 niet kunnen bezoeken? Aarzel dan niet contact op te nemen met uw gebruikelijke contactpersoon voor meer informatie over onze thema's DUURZAAMHEID, INNOVATIE en EXPLORATIE.