RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

15.09.2023

Binnenkort de NRJ Music Awards

NRJ Music Awards 2023: afspraak op 10/11. Het sponsoringaanbod is gelanceerd!

Binnenkort de NRJ Music Awards

De NRJ Music Awards, de belangrijkste Franse en internationaal gerenommeerde muziekprijzen, trekken op vrijdag 10 november 2023 weer alle registers open in het Palais des Festivals van Cannes. Deze 25e editie wordt een buitengewoon evenement. Naar jaarlijkse gewoonte is ook NRJ Belgique van de partij om de beste momenten van dit event met zijn luisteraars te delen. En RMB pakt uiteraard weer uit met een stevig sponsoringaanbod voor radio en digitaal.

De NRJ Music Awards, een must voor Franse en internationale artiesten, groeide qua bereik uit tot een van dé grootste muziekevenementen en tot derde prijsuitreikingsceremonie ter wereld - na de Grammy en Brit Awards.

  

Het is ook de enige music awards ceremony waarbij de winnaars door het publiek worden gekozen.

  

Dit jaar vindt de NRJ Music Awards ceremony, die aan zijn 25e editie toe is, plaats op 10 november om 21u00 in het Palais des Festivals et des Congrès van Cannes. Het evenement wordt live uitgezonden op TF1 en simultaan op NRJ. De lijst van categorieën en genomineerden wordt begin oktober bekendgemaakt. Het publiek kan stemmen tot de dag van de prijsuitreikingsceremonie.

  

Zoals elk jaar is NRJ Belgique zeer actief betrokken bij het evenement. Meer bepaald door zijn luisteraars te laten deelnemen aan de stemming en door een wedstrijd te organiseren, zodat er enkele gelukkigen de ceremony live kunnen volgen in Cannes. De ochtendshow van Julie Taton besteedt bijzondere aandacht aan het evenement.

  

Voor adverteerders zijn de NRJ Music Awards een extra kans om hun communicatie een boost te geven bij de doelgroepen 18-34 jaar en 18-44 jaar. Daarom stelde RMB een sponsoringaanbod samen met uitstekende returns op radio (trailers en quotes) en digitaal (nrj.be en alle sociale media van de radio). 

 

Meer informatie over het budget en de verwachte bereikperformances? Neem hier een kijkje!

  

Meer inlichtingen? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of mail naar sales@rmb.be.