RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

23.11.2023

The Voice Kids: topprestaties!

Geweldige talenten én kijkcijfers: een dubbelslag voor The Voice Kids op de RTBF!

The Voice Kids: topprestaties!

De 2e editie van The Voice Kids die tussen 19 september en 21 november te volgen was op de RTBF, scoorde op twee fronten. De fantastische prestaties van de jonge zangtalenten dompelden de kijkers tijdens elke uitzending onder in een bad van optimisme en emoties. De show zorgde trouwens voor een totale ommekeer in de kijkcijfers en kijkgewoonten op dinsdagavond.

 

Vijf blind auditions, drie knockouts, de halve finale en de finale: begeleid door vier toegewijde, geweldige coaches (Matthew Irons, Alice on the Roof, Black M en Typh Barrow), gaven de jonge kandidaten van The Voice Kids S2 in tien uitzendingen blijk van formidabel zangtalent.

  

Na een sublieme liveshow is het Elena (11-jarige Brusselse van team Black M) die de finale wint. Uitzending na uitzending blies The Voice Kids S2 de kijkers omver met absolute topprestaties.

  

Zoals de bereikcijfers aantonen, viel de talentenjacht ook erg in de smaak van de kijkers. Zowel op televisie als op Auvio blinkt The Voice Kids uit in performances.

  

RMB feliciteert en bedankt alle adverteerders die zich op een of andere manier aansloten bij dit positieve en sympathieke programma. Bravo Efteling, Ikea, Leerdammer, Parentia, Lego, Sony, Disney en Danone!