RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

16.01.2024

Volop sport op de RTBF

Ook in 2024 zal de RTBF de liefhebbers van wieler-, motor- & autosport verwennen

Volop sport op de RTBF

In 2024 zal de RTBF, naar jaarlijkse gewoonte, de grote middelen inzetten om sportfans zowel op televisie als digitaal te verwennen. Om te beginnen focussen we op wielrennen, Moto GP en Formule 1. Alles wat de liefhebbers niet willen missen, wordt uitgezonden op de RTBF, zoveel is zeker! En voor adverteerders die het publiek willen bereiken dat geboeid is door deze disciplines, pakt de RMB uit met tailormade aanbiedingen.

Binnenkort start het seizoen 2024 in de wielersport, motorsport en Formule 1. De profrenners en -rijders zijn er klaar voor om de komende uitdagingen aan te gaan.

 

Wielrennen: de meest prestigieuze wedstrijden

 

Van begin februari tot half oktober zendt de RTBF ruim 30 wielerwedstrijden uit op La Une, Tipik en Auvio. Het seizoen, dat begint met het wk veldrijden, wordt afgesloten met de Ronde van Lombardije.

 

De kijkers kunnen erop rekenen dat ze de meest legendarische wielerwedstrijden te zien krijgen, wedstrijden die zowel de diehard supporters als de enthousiaste liefhebbers lokken: Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik, Milaan-San Remo, De Ronde van Vlaanderen, De Ronde van Lombardije, enzovoort.

 

RMB presenteert verschillende commerciële aanbiedingen, die naar wens gecombineerd kunnen worden (sponsoring TV-Digital, selectie trailers, datacampagne ter versterking gericht op ‘sport/wielersport lovers’, …) om maximale dekking te genereren. Ontdek ons aanbod hier.

 

Moto GP: recordaantal van 22 Grands Prix

 

De 76e editie van het wereldkampioenschap Moto GP, georganiseerd door de FIM (International Motorcycling Federation), wordt verreden van 10 maart tot 17 november 2024 in 22 manches op vijf continenten.

 

Vergeleken met het vorige seizoen (2023) zijn er twee races bijgekomen. De Grand Prix van Aragón (Spanje) maakt zijn entree en de GP van Kazachstan, aanvankelijk gepland in 2023, vindt uiteindelijk plaats in juni 2024.

 

Dit seizoen blijkt uitzonderlijk te zijn en de RTBF is klaar om uw hart sneller te laten slaan met het beste van de volgende MotoGP-races!

 

Wilt u tijdens deze Moto GP uw doelgroep bereiken? Profiteer dan van onze exclusieve commerciële aanbiedingen en vergroot uw zichtbaarheid bij een trouw publiek. Ontdek ons aanbod hier.

 

Formule 1: het langste seizoen ooit

  

In 2024 is het WK Formule 1 aan zijn 75e editie toe. Voor het eerst staan ​​er 24 Grands Prix op de kalender, inclusief de terugkeer van de Chinese Grand Prix. Het seizoen begint vroeger (op 2 maart in Bahrein) en eindigt later (op 8 december in Abu Dhabi) dan de twee voorgaande edities.

 

Vermeldenswaardig en uniek in de geschiedenis van de Formule 1: alle coureurs die aan de laatste Grand Prix van seizoen 2023 begonnen, nemen in 2024 opnieuw deel!

 

Mis de topprestaties van de snelste en meest onbevreesde coureurs op de meest spectaculaire circuits ter wereld niet! Volg alles op de RTBF en beleef de emotie van de Formule 1 Grand Prix.

 

RMB is de ideale partner voor adverteerders die willen profiteren van het enthousiasme dat de Formule 1 teweegbrengt. Bereik met onze aangepaste crossmediale commerciële aanbiedingen doeltreffend de fans van deze prestigieuze en aantrekkelijke sport. Ontdek ons aanbod hier.