RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

17.01.2024

Belgian Cats naar OS?

De RTBF steunt de Belgians Cats in hun kwalificatie voor Olympische Spelen in Parijs

Belgian Cats naar OS?

De RTBF zet al geruime tijd flink wat middelen in om de vrouwensport te promoten. Verdergaand op dit ela, zendt de omroep in februari de wedstrijden van de Belgian Cats uit tijdens het kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen in Parijs. RMB pakt voor de gelegenheid uit met tv-digital-aanbieding voor de adverteerders, die zo ons nationaal vrouwenbasketbalteam kunnen steunen tijdens op schitterend parcours.

  

De Belgian Cats zijn de trots van het Belgische basketbal. Ons nationale team heeft zich de laatste jaren meer dan eens onderscheiden. Zo wonnen ze op 25 juni 2023 zelfs de EK-finale tegen Spanje en pakten ze goud!

  

Twee dagen nadat ze hun Europese titel behaalden, werden de Belgian Cats en hun entourage uitgenodigd om op het balkon van het Brusselse stadhuis hun talrijke supporters te begroeten. Het was nog maar de zesde keer dat een Belgische sportprestatie op de Brusselse Grote Markt werd gehuldigd. Hieruit blijkt hoe belangrijk vrouwensport wordt voor de Belgen!

  

De Belgian Cats hopen zich nu te kwalificeren voor de Olympische Spelen van Parijs, die op 26 juli 2024 van start gaan. De RTBF zal hen op dit parcours ondersteunen en biedt hen op Tipik een mediazichtbaarheid die hun talent waardig is.

  

Van 8 tot 11 februari zou het Belgische team tijdens het Women's Olympic Qualifying Tournament in het Antwerpse Sportpaleis zijn ticket voor de Olympische spelen moeten halen. Het toeschouwersrecord voor een vrouwenwedstrijd in België zal wellicht verbroken worden. De Cats spelen drie wedstrijden, tegen de Verenigde Staten, Senegal en Nigeria en de voortekenen zijn gunstig:

 

  • 08/02: Belgium vs USA
  • 09/02: Belgium vs Senegal
  • 11/02: Belgium vs Nigeria

 

Voor adverteerders die de vrouwensport graag willen steunen, zijn de kwalificatiewedstrijden van de Belgian Cats een geweldige kans om hun naam te koppelen aan een team dat steeds meer in de schijnwerpers staat. De aanbieding van RMB kunt u hier ontdekken.

  

Interesse? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be.