RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

01.02.2024

RTBF.be wordt RTBF Actus

De RTBF vernieuwt zijn site en app om nog beter aan de gebruikersbehoeften te voldoen

RTBF.be wordt RTBF Actus

Begin maart gaan de RTBF-website en -app een nieuwe fase in. Onze mediapartner wil zijn gebruikers een betere ervaring en een vlottere navigatie bieden. Daarom krijgen de site en de app een nieuwe naam: RTBF Actus. De url van de site verandert niet.

  

Ontdek hieronder het persbericht van de RTBF:

  

"Vanaf begin maart krijgen de website en de app rtbf.be een make-over om gebruikers een betere ervaring te bieden.

  

In het verlengde van de veranderingen die de afgelopen jaren werden doorgevoerd, om aan de behoeften van het publiek te voldoen, biedt RTBF Actus een intuïtievere toegang tot het nieuws, en dit dankzij verschillende ontwikkelingen:

  • RTBF Actus brengt meer nieuws voor iedereen en dat in één oogopslag. De startpagina is opnieuw ontworpen en geeft een completer beeld van het nieuws van de dag.

  • RTBF Actus heeft een nieuwe, eenvoudige en gestructureerde navigatie. De toegang tot de thema's, rubrieken, zenders en live-radio is verbeterd met een nieuwe boomstructuur.

  • RTBF Actus biedt ook een gemakkelijke toegang tot uw favoriete content, dankzij een nieuwe zoekfunctie.

  • De app stuurt bovendien realtime meldingen op uw smartphone of tablet.

  

RTBF Actus wordt DE toegangspoort tot het laatste nieuws van de RTBF-uitzendingen en -kanalen.

 

Met RTBF Actus mist u niets van de actualiteit: wat er gebeurt in België en de wereld, nieuws uit eigen streek, de resultaten van uw favoriete sport, culturele uitjes die u niet mag missen of ook de laatste trends".