RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

01.02.2024

1 juni: Classic 21 Festival

Special edition van het Classic 21 Festival op 1 juni om 20 jaar Classic 21 te vieren

1 juni: Classic 21 Festival

In april 2024 viert Classic 21 zijn 20e verjaardag. Daarom wordt de 3e editie van het Classic 21 Festival, dat plaatsvindt op 1 juni 2024, een bijzonder muziekevenement. Om adverteerders de kans te bieden hun merk te koppelen aan dit feestelijk rockevent, pakt RMB uit met een sponsoringaanbod dat een mediacampagne combineert met field activation.

  

Het Classic 21 Festival is een muziekevenement dat de beste rock- en bluesartiesten samenbrengt op een fantastisch podium. Het biedt een gevarieerd en kwalitatief programma dat bij de liefhebbers van moderne muziek erg in de smaak valt. Voor Classic 21 is het ook dé gelegenheid om onvergetelijke momenten te delen met het radiopubliek.

  

De 3e editie vindt plaats op 1 juni 2024 in de Liège Country Hall. Het belooft een zeer speciaal event te worden, vooral omdat dan der andere de 20e verjaardag van Classic 21 wordt gevierd.

  

Voor adverteerders is dit een kans om hun merk via verschillende kanalen en formats onder de aandacht te brengen: radio, digitaal, sociale media, field activation, enzovoort. Ontdek hier het sponsoringaanbod van RMB!

 

Interesse? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be.