RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

01.08.2019

Tarmac Ciné Sessions

Het fantastische gaming event pakt uit met een 2e editie

Tarmac Ciné Sessions

De 'Tarmac Ciné Sessions' zijn eSports-avonden die van september tot november wekelijks georganiseerd worden in bioscoopzalen. Het doel? Gamingfans van alle niveaus in heel België samenbrengen : 12 data, 3 steden, 200 deelnemers per evenement en een live-uitzending op Twitch (HET platform voor live streaming en VOD van videogames).

 

De gamers meten zich met elkaar tijdens intensieve toernooien van telkens drie uur (20u-23u) met vier reclameonderbrekingen. De toernooien worden gepresenteerd door influencer MrQuaRat, die ruim 1 miljoen views op zijn Twitch-kanaal verzamelt, en door de Tarmac-presentatoren Sunny en Tahiti.

 

De avonden staan in het teken van vier grote gamingthema's die gepromoot en/of gepresenteerd worden door een of meer influencers van de doelgroepcommunity:

  • Versus Fighting
  • Foot
  • Fortnite
  • Hearthstone

 

De grote openingsavond van het nieuwe seizoen van de 'Tarmac Ciné Sessions' vindt plaats op vrijdag 13 september. De allerbeste Belgische FORTNITE-spelers nemen het tegen elkaar op tijdens een uniek evenement met 800 personen en zowel competitie als entertainment op het programma. De 'TAG TEAM BATTLE' wordt gepresenteerd door de beroemde gamer DOIGBY.

 

Wilt u zich aansluiten bij dit boeiend avontuur? Ontdek ons gedetailleerde commerciële aanbod.

 

Krijgt u graag meer informatie ? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of mail naar sales@rmb.be.