RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

19.09.2019

Tarmac Ciné Sessions S02

Het fantastische gaming event pakt uit met een 2e editie

Tarmac Ciné Sessions S02

De Tarmac Ciné Sessions zijn een must voor alle gamingfans. Deze e-sportavonden worden van 13 september tot 12 december wekelijks georganiseerd in Kinepolis Brussel en Kinepolis Luik. Het doel? Gamingfans van alle niveaus in heel België samenbrengen: 12 data, 3 steden, 200 deelnemers per evenement en een live-uitzending op Twitch  en Auvio.

Heel wat gamers nemen het drie maanden lang tegen elkaar op tijdens intensieve toernooien van telkens 3 uur (20u-23u), met vier reclameonderbrekingen. De toernooien (een per week) worden gepresenteerd door iconische figuren uit vijf grote gaming communities:  

  • Versus Fighting: MrQuaraté
  • Fortnite: ADZ
  • Hearthstone: Oliech
  • FIFA 20: Coach Brian
  • Teamfight Tactics: Shaunz

 

Het geweldige duo Sunny en Tahiti, gastheren van de show 'Que Le Stream' op Tarmac, te zien op Twitch en Auvio, presenteren het evenement dat u telkens live kunt volgen!  

 

Een spannende lanceringsavond!

Het startschot van het tweede Tarmac Ciné Sessions-seizoen werd gegeven op vrijdag 13 september in Kinepolis Brussel! De beste Belgische Fortnite-spelers namen het tegen elkaar op tijdens een uniek evenement: een 'Tag Team Battle' met 800 spelers en toeschouwers. En, bij een geslaagde Tarmac-avond hoort uiteraard een bijzondere gast: de beroemde Franse streamer/influenceur Doigby zette de overvolle zaal dus drie uur lang in vuur en vlam.