RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

11.02.2020

Europa League op de RTBF

Europa League: nog mooie bereikcijfers in zicht voor de RTBF

Europa League op de RTBF

De Europa League is een jaarlijkse voetbalcompetitie met de grote Europese clubs waarnaar met spanning wordt uitgekeken. De wedstrijden zijn exclusief te zien en te herbekijken op la Deux of via Auvio. De RTBF is van de partij op elk sportterrein!

De RTBF is op alle fronten aanwezig om het beste voetbal te coveren! De Rode Duivels, Euro 2020, de Beker van België maar ook de EUROPA LEAGUE! De grote Europese clubs die rechtstreeks of via de Champion's League gekwalificeerd worden, nemen deel aan deze competitie.

 

Het zijn uitzendingen die de Belgische kijkers niet willen missen. De Europa League genereert fraaie kijkcijfers: voor het eerste deel van seizoen 2019-2020 noteert men, gemiddeld per match, 200.000 kijkers en 24% marktaandeel bij de mannen 18-54 jaar*.

 

Het vervolg, gepland voor 20 februari, is dus veelbelovend. Op het programma? Club Brugge tegen Manchester United en KAA Gent tegen AS Roma. Een avond, twee wedstrijden, maar vooral een mooie GRP-cumulatie.

Enkel data om te onthouden:

  • 27 februari: terugwedstrijden
  • 12 & 19 maart: de 1/8e finale
  • 9 en 16 april: les 1/4e finale
  • 30 april & 7 mei: de ½ finales
  • 27 mei: de finale

 

VOETBAL…een vaste waarde! Nog schitterende bereikcijfers in het vooruitzicht.

Krachtige reclameblokken? Sponsoring middenin de actie? Ontdek ons aanbod !

Wenst u meer informatie over onze commerciële aanbiedingen? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of mail naar sales@rmb.be

 

 

*Bron: CIM Audimetrie/ South; average 11 matches (19 :00 & 21 :00) - rating (live+7) & share (live only)