RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

11.02.2021

NRJ lanceert NRJ Play

NRJ Play is het nieuwe digitale aanbod van NRJ voor content on demand

NRJ lanceert NRJ Play

NRJ Play is het nieuwe digitale aanbod van NRJ. Luisteraars en internetgebruikers krijgen hiermee mogelijkheid om de content van hun favoriete radio-uitzendingen waar en wanneer ze maar willen te beluisteren via podcast en video. Op het platform, toegankelijk via nrj.be, is binnenkort unieke en exclusieve content beschikbaar. Met NRJ Play behoort de hitradio nu ook tot de providers van on demand entertainment.

  

Sinds 10 februari is NRJ Play het nieuwe, unieke platform voor de VOD en podcasts van NRJ.  

 

Video on demand en podcastluisteren vormen een groot deel van de hedendaagse mediaconsumptiepatronen. En door de lockdownmaatregelen om de Covid-19-pandemie te bestrijden, is de aantrekkingskracht van contentstreaming nog groter geworden.  

 

NRJ wil voldoen aan de behoeften en verwachtingen van zijn luisteraars en internetgebruikers die - zoals de meesten - toegang willen krijgen tot hun favoriete content, op de plaats, het moment en de devices die ze zelf kiezen. Daarom besloot de zender zijn eigen streamingplatform te lanceren.

In een eerste fase biedt het NRJ Play-platform de podcasts en laatste replays van radio-uitzendingen, meer bepaald de best-of-video van de Wake Up Show, C'CauetLes Fous du en Captain Kauffman, het programma rond gaming en popcultuur

 

Vanaf het voorjaar wordt NRJ Play uitgebreid met eigen content, speciaal ontwikkeld voor het platform. Een eerste nieuw programma staat al in de steigers!  

 

Het NRJ Play-platform, helemaal gratis en momenteel toegankelijk op nrj.be, zal voor eind 2021 ook beschikbaar zijn via de NRJ Belgique-app.

 

Onze mediapartner, die graag zijn nieuwe aanbod van audio-videostreaming wil ontwikkelen, besloot zijn lineaire tv-aanbod stop te zetten. De sluiting van NRJ Hits TV is gepland op 31 maart.

 

NRJ Play biedt mogelijkheid tot reclame. De inventaris wordt - net als die van nrj.be - gecommercialiseerd door RMB.

 

Meer informatie? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of te mailen naar sales@rmb.be

 

-------------

 

Meer details (en scoops) in het persbericht van NRJ