RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

17.02.2021

Tanks op ABXPLORE

ABXPLORE betreedt het slagveld

Tanks op ABXPLORE

In de serie 'Tanks, rois des champs de bataille' dompelt ABXPLORE de kijker onder in de geschiedenis van de gevechtstank en zijn rol in de grote gewapende conflicten van de 20e eeuw. Dit unieke programma - een mix van fictie, gaming en geschiedenis - mag u zeker niet missen.

 

Vanaf vrijdag 12 maart neemt ABXPLORE de kijker meer naar de slagvelden, aan boord van deze indrukwekkende oorlogsmachines. 

 

 

'Tanks, rois des champs de bataille' is een docuserie die archiefbeelden en 3D-reconstructies combineert. Dit programma is ontstaan uit de unieke samenwerking tussen het INA (Institut National de l'Audiovisuel) dat archiefbeelden bewaart, en Wargaming, een uitgever van videogames. Het resultaat? Een fascinerende mix van fictie, documentaire en gaming! Kortom, alles wat nodig is om liefhebbers van gevechtsstrategieën te lokken en een nieuw publiek warm te maken voor de geschiedenis van de tank.

 

Uitzendingen op ABXPLORE

 

  • 2 afleveringen per week
  • op vrijdag om 20u45
  • van 12 maart tot 2 april
  • in elke aflevering komt een bepaalde periode/streek aan bod

 

RMB-aanbod

 

Zin om als adverteerder uw naam/merk te koppelen aan deze unieke uitzendingen? RMB stelde voor u een crossmediaal sponsoringaanbod samen met televisie- en digital-formats.

 

Interesse? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be