RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

12.04.2021

Sporten met NRJ

Vanaf 3 mei nodigt NRJ zijn luisteraars uit om elke week te sporten

Sporten met NRJ

Samen sporten zonder de deur uit te gaan, dat is wat NRJ aanbiedt via zijn nieuwe project 'NRJ POUR LE SPORT'. Een wekelijkse sportsessie van 30 minuten, gepresenteerd door professionele trainers. Deze content, uitgezonden op alle platformen van NRJ, biedt een uitgelezen commerciële kans.

 

Elke week nodigt NRJ zijn luisteraars uit om fit te blijven dankzij een sportsessie op muziek! De video's van telkens 30 minuten worden georkestreerd door professionele trainers en gepresenteerd door een bekend NRJ-gezicht. Vanaf 3 mei staan er 40 sessies op het programma!

 

Dit multidisciplinaire programma, toegankelijk voor iedereen, wordt uitgezonden op alle NRJ-platformen: de sessies verschijnen eerst op Facebook Live en vervolgens op het Instagram- account en YouTube-kanaal van NRJ. Voor of na elke sessie wordt een 'challenge' gepost op het TikTok-account van de zender.

 

De video's zijn ook te zien op nrj.be en, meer bepaald, op NRJ Play, het nieuwe unieke platform voor de VOD en podcasts van NRJ, dat op 10 februari werd gelanceerd. 'NRJ POUR LE SPORT' is trouwens de  eerste exclusieve content die 'on demand' beschikbaar is op NRJ Play.

 

Vier kernwoorden staan centraal in deze nieuwe 'sport'-reeks: dynamisme, motivatie, ambiance & zelfovertreffing!

 

Ontdek onze commerciële aanbod rond deze exclusieve 'sport'-reeksDe voorgestelde formats en kanalen zijn perfect afgestemd op de leefwereld van de generatie jongvolwassenen.

 

Interesse? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naarsales@rmb.be