RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

17.03.2021

Belgen in de wereld

Nieuw commercieel aanbod rond het bekende radio- en tv-programma van Adrien Joveneau

Belgen in de wereld

Adrien Joveneau laat ons al jaren de wereld rondreizen in zijn succesvolle radio- en tv-programma 'Les Belges du Bout du Monde'. Zijn avonturen van hier en elders doen ons dromen en zetten tegelijk de schoonheid en kwetsbaarheid van onze planeet in de kijker. Voor adverteerders die interesse hebben in dit cultprogramma rond uitwisseling en ontdekking, is er een nieuw commercieel aanbod beschikbaar.

 

'Les Belges du Bout du monde' op de radio

 

'Les Belges du Bout du Monde' is op de eerste plaats een radioprogramma, uitgezonden op zondagochtend op La Première tussen 09u00 en 10u00. Laatslapers kunnen de uitzending om 10 u beluisteren op Auvio.

 

Adrien Joveneau interviewt Belgen die alles achterlieten om te verhuizen naar het buitenland, en daar hun echte passie, beroep en een nieuw leven te vinden. In de studio ontvangt Adrien iemand die de omgekeerde weg aflegde en vanuit het buitenland terugkeerde naar België. Levenspaden kruisen elkaar, gaan in dialoog en wisselen uit…

 

Sinds september 2020 laat de uitzending, in een muzikale sfeer, andere Belgen getuigen die wonen in landen die het nieuws van de voorbije week haalden.

 

Nu te ontdekken!

 

'Les Belges du Bout du monde' op tv

 

De tv-versie bestaat uit een reportage 'aan de andere kant van de wereld'. Adrien Joveneau trekt naar een land of een streek met een speciale gids: een Belg die besloot er zich te vestigen om verder te ontwikkelen in een nieuw leven.

 

Deze Belgische gids deelt zijn favorieten en aanraders met de kijkers en helpt hen - aan de hand van eigen ervaringen - het bezochte land beter te begrijpen. Slow toerisme in de stijl van Adrien, buiten de gebaande paden maar toegankelijk voor iedereen…

 

Vanaf eind oktober zijn acht uitzendingen van 26 minuten gepland op La Une, telkens op zondag, in het begin van de namiddag.

 

*****

 

RMB nodigt adverteerders uit om hun naam te koppelen aan het programma dankzij een crosmediaal Radio-TV-Digital aanbod

 

Interesse? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be