RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

17.03.2021

LN24 op Auvio vanaf 22 maart

Vanaf 22/03 zijn de magazines & journaals van LN24 in replay beschikbaar op Auvio

LN24 op Auvio vanaf 22 maart

Zoals aangekondigd in februari zullen de RTBF en LN24 samenwerken door LN24-content op Auvio te integreren. Dit partnerschap moet het nieuws-en informatieaanbod op Auvio uitbreiden en LN24 de mogelijkheid bieden om - via het digitale platform van de RTBF - een ruimer publiek te bereiken. Vanaf 22 maart zijn alle magazines en journaals van de 24/7 nieuwszender LN24 in replay beschikbaar op Auvio.

 

Op 8 februari kondigden de RTBF en LN24 aan dat de content van de Belgische 24/7 nieuwszender vanaf het voorjaar stapsgewijs beschikbaar zou zijn op Auvio. De geplande timing werd nauwgezet opgevolgd, want de eerste programma's van LN24 zijn vanaf 22 maart beschikbaar op het platform van de RTBF.  

 

Op 22 maart start de eerste fase van de integratie van LN24-content op Auvio. In deze eerste fase zijn beschikbaar in replay:

 

  • de dagelijkse journaals en nieuwsflashes

    • Het journaal van 8 u (weekend)
    • Het journaal van 9, 10, 12, 18 en 21 u (ma-vrij)
    • Het laatavondjournaal (ma-vrij)

 

  • het dagelijkse programma 'Pour info'

  • de belangrijkste dagelijkse uitzendingen zoals 'la Matinale' (ma-vrij) en 'Les Visiteurs du soir' (ma-do)

  • de wekelijkse magazines van LN24 (Les acteurs de l’éco, Le Mag Inter, Questions de santé, Success stories, Club Europe, Chez Laurette et Olivier, Salle de presse, 50 minutes avec, Cause Toujours, Super Sunday, The John Late show, Mag Immo)

 

De journaals, nieuwsflashes en 'Pour info' zullen gedurende 7 dagen beschikbaar zijn op Auvio. De verschillende uitzendingen van 'La Matinale', 'Les Visiteurs du soir' en de wekelijkse magazines zullen door de klanten van het platform een heel jaar kunnen bekeken worden. 

 

De tweede integratiefase, i.e. de beschikbaarheid van live LN24-programma's op Auvio, gaat van start in de komende weken.