RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

01.04.2021

De Rode Duivels à la carte

Stap mee in het Euro 2020-avontuur via een 'Rode Duivels'-reclameblok

De Rode Duivels à la carte

Reserveer dankzij de 'Red Devils 1+1'-aanbieding ruimte voor uw tv-commercial in de 'Euro 2020'-reclameblokken rond de Rode-Duivelswedstrijden. Een unieke kans om in te haken op één van de evenementen waarnaar dit jaar het meest wordt uitgekeken, en om een betrokken publiek te bereiken!

 

Het EK voetbal staat voor de deur: de Rode Duivels zijn zich aan het opwarmen, de spanning stijgt en de reclamekansen volgen elkaar op. RMB blijft aantrekkelijke commerciële oplossingen aanbieden zodat adverteerders kunnen profiteren van buitengewone zichtbaarheid tijdens een van de meest prestigieuze internationale sportcompetities.

 

Met de 'Red Devils 1+1'-aanbieding krijgen mediabureaus en tv-adverteerders (nationaal of rechtstreeks) prioritair toegang tot tv-reclameblokken die uitgezonden worden rond de EK-wedstrijden van onze nationale voetbalploeg.

 

Het 1+1 principe? De adverteerder die een spot reserveert in een 'Rode Duivels'-reclameblok, reserveert ook ruimte - voor dezelfde waarde - in één of verschillende andere 'niet-Belgische' reclameblokken. Kortom, voor elke euro die u besteedt aan reclameruimte rond wedstrijden gespeeld door ons nationaal elftal, wordt een euro besteed rond de wedstrijden gespeeld door buitenlandse ploegen.

 

Dit jaar brengt het EK nóg meer mensen samen! De meeste Belgen zullen van de partij zijn om samen met onze nationale ploeg te knallen. De merken krijgen het voorrecht om te communiceren in de context van de Rode Duivelswedstrijden.

 

Als eerste de 'Rode-Duivels'-reclameblokken openen resulteert gegarandeerd in de beste kijkcijfers van Euro 2020 en een enorm engagement van de kijkers.  

 

Come on Belgiuuuuuum !

 

'Red Devils 1+1'-aanbieding

 

Interesse? Bel snel uw gebruikelijke 'campaign expert' van de afdeling Trading & Revenue of mail naar sales@rmb.be.