RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

02.04.2021

Feeststemming deze zomer

Tipik, Tarmac & NRJ organiseren mini-evenementen bij de fans thuis

Feeststemming deze zomer

De risico's verbonden aan Covid-19 zijn nog niet verdwenen en de social distancing-maatregelen gelden nog steeds. Tot nu toe blijven massale zomerevenementen voor de jeugd dan ook erg onzeker. Maar niet getreurd, tijdens de zomervakantie kunnen we toch veel plezier beleven! Tipik, Tarmac en NRJ zorgen voor alles. Ontdek het 'summer parties'-concept en de bijbehorende commerciële aanbiedingen! 

 

Om de zomer van de jonge Belgen op te vrolijken, zullen Tipik, Tarmac en NRJ  's middags of 's avonds een feestje organiseren bij de fans die daarvoor een wedstrijd hebben gewonnen.  

 

Geluids- en lichtinstallatie, goodies, drankjes, animatoren, fotografen, enz.: voor alles wordt gezorgd om van deze 'summer parties' onvergetelijke momenten te maken, mét respect voor de overheidsbeslissingen. De aanwezigheid van een artiest wordt ongetwijfeld een van de hoogtepunten van het feestje!

 

Participeer als adverteerder deze zomer in het geluk van de jonge Belgen! In de huidige context van beperkende maatregelen is het engagement van jongeren voor media en merken die hen de kans bieden om tijdens de zomervakantie hun zinnen te verzetten, absoluut verzekerd.

 

In de crossmediale aanbiedingen die RMB samenstelde, wordt extra aandacht besteed aan de social media. En zowel de wedstrijd/rekruteringsfase als de field activation komen aan bod.

Ontdek de aanbiedingen in detail:

 

Interesse? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be