RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

11.05.2021

'NRJ pour le sport', GO!

De sportcoachingvideo's die NRJ aankondigde, zijn gestart op 3 mei

'NRJ pour le sport', GO!

Enkele weken geleden kondigde NRJ zijn nieuwe project 'NRJ POUR LE SPORT' aan: een wekelijkse sportsessie van telkens 30 minuten op video, gepresenteerd door professionele trainers. De video's verschijnen sinds maandag 3 mei op alle NRJ-platformen. En voor deze exclusieve content stelde RMB een passend commercieel aanbod samen.

 

NRJ heeft al jaren een webradio in het teken van sporten op muziek: 'NRJ Pour le Sport'. U kunt er wanneer u maar wil op afstemmen om te sporten op het ritme van uitstekende muziek.

 

Sinds 3 mei gaat NRJ Belgique nog een stap verder met een reeks gefilmde sportsessies. Dit multidisciplinaire programma wordt uitgezonden op alle NRJ-platformen. De sessies verschijnen eerst live, elke maandag om 18u30 op de Facebookpagina van NRJ Belgique.

 

De videosessies zijn ook te zien op nrj.be en, meer bepaald, op NRJ Play, het nieuwe unieke platform voor de VOD en podcasts van NRJ, dat op 10 februari werd gelanceerd.

‘ NRJ POUR LE SPORT ’ is trouwens de eerste exclusieve content die 'on demand' beschikbaar is op NRJ Play.  

 

Tot het einde van het jaar worden vier blokken van 10 lessen aangeboden, rond diverse thema's. Elk blok wordt voorgesteld door een professionele coach en een NRJ-presentator. De sessies van telkens maximaal 30 minuten zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je sportniveau.

 

Het eerste blok van 10 weken heet 'Summer Power'. Hierin geeft coach Christina - in aanloop naar de zomer - fitnesslessen aan JerM en het NRJ-publiek.

 

 

Voor deze exclusieve content stelde RMB een commercieel aanbod samen waarmee adverteerders jongvolwassenen kunnen bereiken volgens de codes die hen bekend zijn

Interesse? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naarsales@rmb.be