RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

08.06.2021

EK-performances op onze app

De bereikcijfers van het EK zijn beschikbaar op RMB Insights

EK-performances op onze app

Het EK voetbal is volop aan de gang! Heel wat voetbal- en Rode-Duivelfans willen niets van het evenement missen. De kijkcijfers (tv en digitaal) staan dan ook in de spotlights. Elke ochtend kunt u de performances van elke wedstrijd via onze RMB Insights app ontdekken. Mis deze kans niet!

 

Nog even meegeven dat RMB Insights een app is waarmee onze marketingafdeling alle learnings en bereikcijfers gratis ter beschikking stelt van de reclamemarkt!  

 

Het is onze bedoeling om snel en bondig te communiceren naar de meest betrokken spelers op onze markt. Naast de informatie op onze sociale media, website (rmb.be), in onze newsletter en e-mailings, ontvangt u via RMB Insights op uw smartphone ook de bereikcijfers van de wedstrijden, voor verschillende doelgroepen.

 

Sinds 14 juni zijn de belangrijkste mediaresultaten van elke wedstrijd al de volgende ochtend in primeur beschikbaar. Aanvullend op de bereikcijfers van de door de RTBF uitgezonden wedstrijden, bezorgt de app u ook de marktaandelen, de GRP's van de reclameblokken, het aantal Auviobezoekers en het gecumuleerde bereik van het evenement. De ideale tool dus om het EK op de voet te volgen!

 

Als kers op de taart kunt u met de app ook het speelschema raadplegen, zodat u geen enkel belangrijk moment van dit voetbalavontuur zult missen.

 

Download de app of UPDATE hem zo snel mogelijk om helemaal mee te zijn met het EK 2021.

 

RMB Insights is gratis beschikbaar via de App Store voor iOS of Google Play voor Android.

 

Meer info? Neem contact op met onze communicatieafdeling