RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

01.06.2022

Marc geeft fakkel door aan Kim

Op 30 mei 2022 droeg Marc Vossen als CEO van NGroup de fakkel over aan Kim Beyns

Marc geeft fakkel door aan Kim

Na een loopbaan van 42 jaar in de media, meer bepaald in de radiosector, besloot Marc Vossen de directie van NGroup te verlaten. Hij staat zijn plaats af aan Kim Beyns die sinds 2019 COO is van de groep. Exclusief voor RMB stemden Marc en Kim in met een video-interview waarin ze elkaar voorstellen, met enkele pittige en verrassende details. Een grappig maar ook ontroerend moment…

 

 

Een gebeurtenis die niet onopgemerkt blijft voor NGroup, het overkoepelende bedrijf waartoe onder meer de radiozender NRJ Belgique behoort, waarvan RMB sinds 1994 de reclameregie is!

 

Marc Vossen, een emblematische radiofiguur en -stem in België, besloot af te treden als hoofd van de onderneming waarover hij ruim 20 jaar de leiding had. Als gepassioneerd mediaman, actief op onze markt sinds de lancering van de eerste gratis radiostations in 1980, wordt Marc erkend als een van de pioniers van de radio in ons land, én ook als architect van het succesverhaal van NGroup.

 

Marc geeft het wisselstokje door aan Kim Beyns die, nadat hij in 2012 als Marketing Director bij NGroup aan de slag ging, er in 2019 COO (Chief Operating Officer) werd. Een betere opvolger dan de even getalenteerde, geëngageerde en gepassioneerde Kim om de rol van nieuwe CEO van NGroup over te nemen, kan men zich moeilijk voorstellen.  

 

Marc en Kim, die elkaar waarderen en zeer goed kennen, hebben een rustige en vlotte fakkeloverdracht voorbereid. Het is een plezier om ze te horen praten over de drijfveren en waarden die ze delen...

 

Aan Marc: RMB is je dankbaar voor de rijke, vruchtbare en hartelijke samenwerking. Een nieuw hoofdstuk in het leven begint... We wensen dat je doorgaat met het realiseren van je dromen. En we weten dat het er veel zijn!

 

Aan Kim: RMB is blij te kunnen voortwerken met een manager die aandacht en enthousiasme combineert met sterke en menselijke overtuigingen. We kijken ernaar uit om samen aan de toekomst van de advertentiemarkt te bouwen en wensen je veel plezier in je nieuwe verantwoordelijkheden.