RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

05.09.2022

De Rode Duivels à la carte

Speciale WK-aanbieding 'Red Devils 1+1': reserveren mogelijk sinds 05/09!

De Rode Duivels à la carte

Dankzij de RMB-aanbieding 'Red Devils 1+1' kunnen adverteerders en hun mediabureaus sinds 5 september als eerste tv-reclameruimte reserveren in de WK-reclameblokken rond de Rode-Duivelswedstrijden. Een unieke kans om een zeer ruim en bijzonder betrokken kijkerspubliek te bereiken!

 

Het WK voetbal 2022 nadert met rasse schreden. De start van het najaar is het geknipte moment om de communicatiestrategie bij te stellen van merken die profijt willen trekken uit het evenement en zijn dekkingspotentieel.

 

RMB blijft uitpakken met aantrekkelijke commerciële oplossingen om adverteerders buitengewone zichtbaarheid te bieden tijdens deze prestigieuze en langverwachte internationale sportcompetitie. 

 

 

De 'Red Devils 1+1'-aanbieding is dé oplossing voor mediabureaus en tv-adverteerders (nationaal of direct) die als eerste toegang willen krijgen tot de WK-reclameblokken rond de wedstrijden van ons nationaal elftal. 

 

Wat houdt het 1+1 principe in? Bij het reserveren van een spot in een 'Red Devils'-reclameblok reserveert de koper ook ruimte - voor hetzelfde budget - in één of verschillende, 'niet-Belgische' reclameblokken. Kortom, één euro besteed in een blok rond wedstrijden gespeeld door ons nationaal elftal, gaat gepaard met één euro besteed in een blok rond wedstrijden gespeeld door buitenlandse teams.

 

Als eerste toegang krijgen tot de 'Rode Duivels'-reclameblokken biedt de zekerheid dat u kunt rekenen op de beste bereikcijfers van het WK en een onovertroffen betrokkenheid van de kijkers.   

 

Interesse in onze 'Red Devils 1+1'-aanbieding? Bel snel uw gebruikelijke 'campaign expert' in Trading & Revenue of stuur een mail naar sales@rmb.be.