RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

05.10.2022

Show 'A nous la coupe !'

Pablo Andres & Kody organiseren een Belgische show om onze Duivels te steunen!

Show 'A nous la coupe !'

Op 13 november, dus een week voor de aftrap van het WK voetbal, vindt in het Koninklijk Circus een uniek evenement plaats: 'A nous la coupe', een show om onze Rode Duivels te vieren, opgevoerd door de comedians Pablo Andres & Kody met surprise guests! Deze show wordt uitgezonden op Tipik-TV en biedt sponsormogelijkheden.

 

"Ik ga een heleboel mensen uitnodigen voor de show: allemaal 5-sterrengasten om dit buitengewone evenement te vieren. De crème de la crème!" post Pablo Andres op de sociale media om zijn show aan te kondigen en - in de aanloop naar de aftrap van het WK voetbal op 20 november - de spanning te doen stijgen.

 

De alom bekende comedian, aan wie we onder andere de EK 2020-hymne met Romeo Elvis te danken hebben, treedt op 13 november samen met Kody, zijn sidekick uit 'le Grand Cactus' op in het Koninklijk Circus.

 

Voor de gelegenheid krijgen de toeschouwers een dresscode opgelegd. Ze moeten van kop tot teen gekleed zijn in onze nationale driekleur om zo extra sfeer te creëren!

 

Wat gaat er boven een flinke portie typisch Belgische humor om de nationale driekleur in de aanloop naar het WK voetbal 2022 te verdedigen en onze Rode Duivels onvoorwaardelijk te steunen?

 

De show 'A nous la coupe' wordt uitgezonden op Tipik-TV tussen 13 en 19 november. Adverteerders kunnen hun merk koppelen aan de uitzending via dit sponsoringaanbod !