RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

10.09.2024

Hicham Zahid bij RMB

Hicham Zahid is sinds 3 juni 2024 Account Manager in de BU Direct

Hicham Zahid bij RMB

Op 3 juni kwam Hicham Zahid RMB's salesteam versterken als Account Manager in de BU Direct. Hicham kan prat gaan op een rijke en gevarieerde loopbaan, in onder andere de media en de sportsector. Dankzij zijn opeenvolgende werkervaringen verwierf hij solide vaardigheden op het gebied van marketing en sales management. Hicham is afkomstig uit Doornik, studeerde in Mons (Bergen) en woont in Moeskroen. Henegouwen kent hij dan ook door en door.

Voortaan kan Hicham zijn passie voor media verder ontplooien in de BU Direct - onder leiding van Dominique Beuken (Head of Direct Account) - waar hij een vruchtbare samenwerking zal opbouwen met de directe en/of regionale klanten van RMB.

 

Hicham behaalde zijn graduaatsdiploma marketing aan het Institut Supérieur Économique in Mons. Zijn interesse voor de mediawereld kwam 15 jaar geleden tot uiting, toen hij bij NGROUP (NRJ, Nostalgie, Chérie FM...) aan de slag ging als hoofd promoties voor Henegouwen en Luxemburg. Dankzij deze eerste ervaring kon Hicham zich verdiepen in een dynamische en voortdurend evoluerende sector.  

 

Vervolgens stapte Hicham als sales- en marketingmanager over naar ERIMA, een dochteronderneming van Adidas, waar hij zijn expertise op het gebied van brand management en business development verder ontwikkelde. "Dankzij mijn loopbaan kon ik een netwerk uitbouwen en fieldkennis opdoen waarmee ik nu de inventaris van de verschillende mediapartners van RMB onder de aandacht zal brengen", legt Hicham vol vertrouwen toe.

 

Hicham koestert al heel lang grote belangstelling voor de media: "Wat me vooral boeit, is de diversiteit van de alledaagse gang van zaken, het feit dat gisteren niet vandaag is en ook niet morgen zal zijn… Maar ook de nabijheid die de media creëren, door werkelijk iedereen te bereiken".

 

Door zijn loopbaanervaring voelde Hicham zich aangetrokken tot RMB, een team dat zowel de mens als de professional waardeert: "Sinds ik bij RMB ben, krijg ik de bevestiging dat het professionele en het menselijke op een positieve manier kunnen samengaan", getuigt hij. 

 

Deze fervente sportliefhebber, en vooral voetbalfan, consumeert de grote mediamerken in regie bij RMB voor zijn plezier, met een bijzondere voorkeur voor NRJ, de radio waar de mediawereld voor hem openging.

 

Als Account Manager in de BU Direct zal Hicham er prat op gaan dat hij "een regie vertegenwoordigt die nauw samenwerkt met de belangrijkste media in het reclame-ecosysteem".

Welkom bij ons Hicham!

Get inspired by our expertise !

THINK AHEAD.