RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

02.05.2018

Superhelden bij RMB

RMB presenteert F.L.A.S.H., de 'creatieve' cel binnen de Sales-afdeling

Superhelden bij RMB

Ze zijn met vier. Ze zijn jong, hypergeconnecteerd en een beetje gek! Dit team van superhelden is er helemaal klaar voor om uw merken op de voorgrond te plaatsen in het Belgische reclamelandschap. Ontdek F.L.A.S.H., onze nieuwe cel die zich toelegt op het creatieve gebruik van onze media.

Het team 'Content & Creativity' is een van de pijlers van de nieuwe RMB-structuur die op 3 april 2018 van start ging. De taak van dit nieuwe team? Innovatieve mediaoplossingen bedenken om merken te laten uitblinken. Deze cel maakt deel uit van de Sales-afdeling en biedt ondersteuning aan de twee Business Units 'National Account' en de BU 'Direct Account'.

Het team opereert onder het label F.L.A.S.H. (Feel Like A Super Hero). Omdat hun aanpak uniek is op de reclamemarkt. En omdat elk merk uniek en speciaal is en verdient DE ster te zijn in zijn communicatiecampagnes!

Met deze creatieve aanpak is RMB niet aan zijn proefstuk toe. Onze regie heeft al tal van succesverhalen met adverteerders in verschillende marktsectoren op haar naam staan. En nu bundelen onze experten hun kwaliteiten in één speciaal team om supercreatief uit de hoek te komen.

Durf het enthousiasme van onze 'Flashmen' aan! Test hun on- en offline mediaexpertise en hun lef in het ontginnen en gebruiken van nieuwe touchpoints.

 

 

Bel uw gebruikelijke contact in de Sales-afdeling van RMB of mail naar Dimitri Lemmens, Head of 'Content & Creativity': d.lemmens@rmb.be.