RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

18.09.2018

Nog een expert bij T&R

Begin augustus verwelkomde het T&R-team Yassine Majid als Campaign Expert

Nog een expert bij T&R

Yassine Majid ging in augustus van start bij de afdeling 'Trading & Revenue'. Hij versterkt er het team 'Campaign Experts', die in contact zijn met de mediabureaus. Yassine behaalde zijn marketingdiploma aan de UCL en voelde zich altijd al aangetrokken tot de reclame- en mediasector.

Als Master of Marketing besloot Yassine al heel vroeg zijn kennis te verdiepen op het gebied van brand management, communicatie en creatieve reclame, om een carrière uit te bouwen in de mediasector.

In 2017 startte hij zijn loopbaan bij Degroof & Petercam als 'Administration Account Officer'. Dankzij deze ervaring ontwikkelde hij essentiële vaardigheden die hij nu inzet om in ons bedrijf grotere uitdagingen aan te gaan.

Toen hij de kans kreeg 'Campaign Expert' te worden bij RMB, heeft Yassine niet lang getwijfeld. Onze nieuwe organisatie en de dynamische, innovatieve manier van werken die op 3 april werd ingevoerd, overhaalden hem om de stap te zetten.

"Ik heb al lang interesse in de reclame- en mediawereld. Wat me fascineert is te weten dat mijn inzet bij RMB een rechtstreekse impact heeft op het dagelijkse leven van een immens publiek. Ik steek al mijn energie en motivatie in de campagnes waarvoor ik verantwoordelijk ben!"

Als 'Campaign Expert' versterkt Yassine de BU 'Trading' onder leiding van Aurélie Clément.