RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

20.02.2024

Nieuwkomer voor 'digital'

Fatiha Hasnaoui versterkt sinds 15 januari het RMB-team als Digital Expert

Nieuwkomer voor 'digital'

Op 15 januari ging Fatiha Hasnaoui als Digital Expert aan de slag bij RMB. In nauwe samenwerking met RMB's Sales & Trading-teams en Digital Committee zal ze het digitale luik van de regie vertegenwoordigen. Ze zal dit met name doen door de relatie met RMB's klanten te ontwikkelen, door voorrang te geven aan het luisteren naar en het begrijpen van de noden van bureaus en adverteerders, en door het delen van de nieuwste digitale mogelijkheden - zowel intern als extern - te vergemakkelijken.

Fatiha behaalde haar diploma aan het efp, een opleidingscentrum voor duaal leren in Brussel. Haar digitale en commerciële ervaring deed ze voornamelijk op in twee bureaus: bij Initiative als Digital Client Advisor voor de Naitonale Loterij en bij Publicis als Client Lead Ferrero.  

  

Bij RMB nam Fatiha de functie op van Digital Expert in de Salesafdeling onder leiding van Grégory Vandenschrick. Fatiha heeft als taak de reikwijdte van programmatic te ontwikkelen en sterke relaties met de klanten van de regie te onderhouden, door zo nauwkeurig mogelijk aan hun verwachtingen op digitaal vlak te voldoen. Ze zal ook een sleutelrol spelen in de promotie van aanbiedingen en digitale producten van RMB en actief deelnemen aan evenementen van de sector om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Fatiha zal uiteraard nauw samenwerken met de Sales & Trading-teams en het Digital Committee van RMB.   

  

Fatiha koos voor RMB vanwege de uitdaging en de geboden kansen: "Ik ga er prat op te kunnen werken voor een van de beste regies in België, waar het bovendien mogelijk is om verder te ontwikkelen".

  

Fatiha voelde zich altijd al aangetrokken tot reclame. Deze passie is een van de drijvende krachten achter haar dagelijkse betrokkenheid en een constante bron van inspiratie in haar werk. Als regelmatige Auvioconsument begrijpt Fatiha hoe belangrijk het is om zich aan te passen aan de moderne mediaconsumptiepatronen. Deze gebruikerservaring verrijkt haar inzicht in onze bereikcijfers en de uitdagingen die we moeten aangaan.

  

RMB is blij om Fatiha te kunnen verwelkomen. Met haar uitstekende contactvaardigheid laat ze een frisse wind waaien bij RMB.

  

Welkom in het RMB-team Fatiha!