RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

19.11.2018

RMB vormt talent

RMB verwelkomt Edward Bos voor een langdurige stage in het MarCom-team

RMB vormt talent

RMB verwelkomt Edward Bos voor een langdurige stage in het MarCom-team. Edward volgt een opleiding 'consultant digitale marketing' bij het Espace Formation PME - EFP en koos onze regie voor een praktijkstage.

Een alternerende opleiding combineert theoretische lessen in het opleidingscentrum en een praktische opleiding in een bedrijf. Edward Bos, leerling in het Espace Formation PME- EFP (het Franstalige equivalent van Syntra) opteerde voor deze formule als voorbereiding op zijn professionele loopbaan.

Binnen twee jaar behaalt Edward zijn diploma 'consultant digitale marketing'. Zijn gezonde nieuwsgierigheid en vlotte contactvaardigheid zijn alvast geschikte kwaliteiten voor zijn toekomstige beroep. Als werkgever-opleider verbindt RMB er zich toe hem te helpen de methoden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn voor het uitoefenen van een functie in het media- en communicatievak.

Edward ging op 22 oktober aan de slag in de MarCom-afdeling die geleid wordt door Sandrine Penninckx. Als 'Event & Internal Communication Support' werkt hij mee aan het beheer en de optimalisering van de interne communicatie. Daarvoor maakt hij onder meer gebruik van de digitale tools van RMB.

Onze nieuwe stagiair is klaarblijkelijk tevreden: "De media- en reclamesector heeft me altijd al geboeid en ik verlang ernaar zoveel mogelijk te leren over de werking, evolutie en toekomstige uitdagingen van deze branche. Wat me vooral bevalt bij RMB is het scala aan beroepen die hier worden uitgeoefend. De missie en waarden van het bedrijf zijn inspirerend, vooral het aspect 'veroveren' dat dicht aanleunt bij nieuwsgierigheid… Soms krijg ik te horen dat ik te nieuwsgierig ben. Maar bij RMB heb ik de aangename indruk dat deze eigenschap hier een kwaliteit is…".