RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

08.02.2019

Nieuw bij Sales

RMB verwelkomt Edouard Mombaerts in het commerciële team

Nieuw bij Sales

Nieuwkomer Edouard Mombaerts versterkt het team van Jean-Sébastien Delvallée als Account Manager! Met een Ephec-diploma marketing op zak deed hij al flink wat sectorervaring op bij JCDecaux en Sharingbox. Hij kent de verschillende uitdagingen van de reclamewereld dan ook op zijn duimpje. Deze proactieve doorzetter en commerciële kracht in hart en nieren, zet zich volledig in voor de projecten van zijn klanten.

Wat hem boeit in de mediasector? Ten dienste staan van de strategie van de adverteerder en hem helpen zijn doelstellingen te bereiken via alle mogelijke middelen: klassiek, op maat en 'out of the box'.

"Wat me aantrekt bij RMB is het aangaan van een nieuwe uitdaging voor een belangrijke speler in de Belgische audiovisuele sector. Ook de crossmediale aanpak van de commerciële teams is een bepalende factor, in meer dan één opzicht: het laat toe transversale kennis te verwerven van de diverse media en in te spelen op alle behoeften van de adverteerder."

De twee waarden die hem nauw aan het hart liggen? Regelmaat en enthousiasme! Twee kwaliteiten die hij zeker zal inzetten voor RMB, zijn mediapartners en zijn klanten.

Welkom Edouard!