RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

28.05.2019

G-sport met CAP48 & SMS

SMS, de regie opgericht door Zelos & RMB, zet met CAP48 het project 'CAP SUR L’OR' op

G-sport met CAP48 & SMS

In het kader van de CAP48-initiatieven start in 2019 een gloednieuw project: 'CAP SUR L’OR'. Deze actie, op touw gezet door CAP48 en SMS, de door Zelos en RMB opgerichte regie gewijd aan sport, wil extra financiële middelen verzamelen om Belgische G-sporters (sporters met een handicap) van topniveau te steunen.

De structurele financieringen die momenteel aan de gehandicaptensport worden toegekend zijn onvoldoende om alle disciplines te dekken waarin talentvolle sporters actief zijn. Daarom sluit CAP48 zich aan bij SMS, de reclameregie die volledig gewijd is aan sport, opgericht door Zelos en RMB, om 'CAP SUR L’OR' te lanceren.

 

Het project wil extra fondsen werven om de Franstalige G-Sport naar het hoogste wereldniveau te brengen: Paralympische zomerspelen van 2020 in Tokio, van 2024 in Parijs en belangrijke G-competities (24 uur van Le Mans, open golfwedstrijden, …).

 

Het is de bedoeling topsporters in tennis, paardensport, zwemmen, wielrennen, zeilen, motorsport en golf te steunen. De atleten die gesteund worden door het CAP SUR L’OR-project, behalve in de motorsport, trainen in de clubs en voorzieningen van de Ligue Handisport Francophone (Franstalige Federatie voor G-sport).

 

Het programma wil de G-sport ook meer media-aandacht geven en het grote publiek informeren over de prestaties van deze buitengewone sporters die een inspiratiebron zijn voor heel wat personen met een handicap.

 

CAP SUR L’OR richt zich tot bedrijven die de professionele G-sport willen steunen met een solidariteitsactie. Door hun merk aan het project te koppelen krijgen adverteerders een mooie zichtbaarheid en geven ze tegelijk concreet vorm aan hun Actieplan Maatschappelijke Verantwoordelijkheid.

 

Meer details over het commerciële aanbod vindt u op de website van SMSU kunt ook contact opnemen met Cédric Bruylandt, COO van SMS, via mail (cedric.bruylandt@smsh.be) of telefonisch: 0476/49.36.10

 

Meer weten over SMS? Klik hier

Link naar het persbericht « CAP SUR L’OR »