RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

18.06.2019

LN24 in de startblokken

LN24 onthult meer over zijn programmering en de 4 eerste gezichten van zijn tv-team

LN24 in de startblokken

Te ontdekken op video: LN24, die officieel start op 2 september, licht een tip van de sluier over zijn programmarooster… De nieuwe 24/7 nieuwszender stelt bovendien de vier eerste gezichten van zijn tv-team voor.

LN24, de nieuwe 24/7 nieuwszender, start officieel op 2 september op televisie en online. Onze nieuwe partner, die sinds einde maart op de sociale media verschijnt, heeft al een flinke community followers.

 

Een gedurfde 360° redactie met digital roots.

LN24 staat voor kwaliteitsinformatie, aangepakt en ontleed zoals nooit eerder gebeurde in België. Business, politiek, maatschappij, cultuur, sport, enz. De content wordt verspreid op tv en online, in een uniek format, met de technologische tools van vandaag en morgen.

Bij de start van het nieuwe seizoen brengt LN24 journaals, nieuwsflashes, vaste rubrieken en debatten. Maar ook gevarieerde thema-uitzendingen waarin adverteerders zich kunnen aansluiten bij de topics die het meest in de kijker staan.

 

 

Een groeiend team.

Hoofdredacteur Martin Buxant en redactiedirecteur Joan Condijts kondigden op 14 juni de komst van 4 tv-journalisten aan: Maxime Binet, Pierre Fagnart, Catarina Letor en Michaël Denutte verschijnen binnenkort op LN24.

Pierre Fagnart, bekend bij de luisteraars van BEL RTL, neemt de leiding over het ochtendprogramma. Catarina Letor, overgekomen van BX1, en Maxime Binet van de RTBF zorgen respectievelijk voor de middag- en avonduitzendingen.

Met zijn ervaring wordt Michaël Denutte, die onder meer samenwerkte met BFM, de super joker van alle uurschijven en werkt hij ook mee aan de content.

Nog andere gezichten, waarvan enkele zeer bekende, versterken binnenkort het team dat momenteel een twintigtal personen telt. Tegen 21 juni zal dit aantal gestegen zijn tot een dertigtal en tegen begin juli tot een veertigtal.

 

Les het persbericht

 

300 korte, kwalitatieve reclameblokken per week.

Voor televisie is de planning open. Om de eerste aankopen te vergemakkelijken, biedt RMB van september tot december packs van 40 spots, verdeeld over de hele dag.

Voor de reserveringen van september is een speciale aanbieding gepland!

 

Promopack september

Lanceringspack oktober-december

 

Nog vragen? Bel uw gebruikelijke commerciële contactpersoon of mail naar sales@rmb.be