RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

05.02.2021

IT-afdeling van RMB breidt uit

Raoul Wouanda Kouadjip ging op 14 januari bij RMB aan de slag als 'Desktop Support'

IT-afdeling van RMB breidt uit

Met een masterdiploma informatica op zak, ging Raoul Wouanda Kouadjip op 14 januari dit jaar bij RMB aan de slag als 'Desktop Support'. Hij brengt de versterking waarnaar onze teams uitkeken, om beter gewapend en goed geadviseerd gebruik te kunnen maken van de hard- en software van de regie.  Maak kennis met deze sympathieke nieuwkomer…

 

Raoul studeerde af als ICT-ingenieur aan de SUPINFO International University van Brussel, gerenommeerd voor zijn expertopleidingen in IT-beroepen. Na het behalen van zijn master was hij twee jaar bij Haemers Technologies in dienst als 'Ingenieur computersystemen en           -netwerken/ IT Support'. De helpdesk kent hij dus op zijn duimpje!

 

Raoul is vriendelijk, behulpzaam en vlot in de omgang met een professionele houding. Kortom, de ideale collega om problemen op te lossen in het gebruik van de hard- en software van het bedrijf en ook om een antwoord te geven op de vragen van de teams, rekening houdend met de opmerkingen en suggesties van de gebruikers.

 

Hoewel de functie van 'Desktop Support' niet fundamenteel verschilt van bedrijf tot bedrijf, is Raoul toch blij om nu in de media- en reclamesector van dienst te kunnen zijn. Hij stelt het 'unieke karakter' van de business op prijs, iets wat vaak vergeten wordt door hen die er al jaren in werken: "De media- en reclamesector is een sector die verandering aanvaardt en bereid is om zich aan te passen. Het is een sector waar collega's en gesprekspartners makkelijk en contactvaardig met elkaar omgaan, een sector waarin we ook het genoegen hebben om met verschillende generaties samen te werken… ".

 

Raoul en RMB kunnen het goed met elkaar vinden: “Wat me bij RMB aansprak, was de mentaliteit: RMB wordt beschouwd als een familiaal bedrijf. Bovendien beschikt RMB over ultramoderne IT en blijft het bedrijf evolueren naar nieuwe technieken."

 

Welkom bij RMB Raoul !