RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

17.03.2021

RMB lanceert 'DIGI-TALES'

RMB lanceert een newsletter met het laatste 'data/tech/digital'-nieuws van de regie

RMB lanceert 'DIGI-TALES'

RMB lanceert 'DIGI-TALES', een newsletter toegespitst op de 'data/tech/digital'-actualiteit van ons bedrijf. Met maximaal twee of drie artikels vertelt dit nieuwe communicatiekanaal u alles over de ontwikkelingen die u moet volgen, de resultaten die u moet kennen en de aanbiedingen die u kunnen interesseren. Bondige informatie om op de hoogte te blijven van de transformatieprojecten van de regie en de mogelijke commerciële kansen. Ontdek het eerste nummer dat op 11 maart verscheen!

 

Ons reclame-ecosysteem evolueert bijzonder snel: digitalisering wordt de nieuwe norm, technologische vooruitgang verdringt de bestaande modellen, data-exploitatie biedt nieuwe perspectieven, verbintenissen en partnerschappen openen nieuwe horizonten, enz.   

 

Bij RMB maken we deze transformatie dagelijks mee. Aangezien er heel wat informatie over deze nieuwe topics mee te delen is, besloten we dit nieuws in een specifieke, bondige maar inspirerende newsletter te communiceren. Want onze doelstelling is uiteraard om onze klanten op weg te helpen naar nieuwe reclameoplossingen die effectief aan hun behoeften voldoen.  

 

Voortaan zult u afwisselend 'DIGI-TALES by RMB' - zoals we onze e-news hebben genoemd - en onze maandelijkse corporate newsletter ontvangen. Dit nieuwe communicatiekanaal is gericht tot zowel de trading desk-teams die voortdurend uitkijken naar nieuwe manieren van targeted advertising, als tot adverteerders of mediabureaus die nieuwe communicatiepistes via data, digital en technologie willen verkennen en testen.

 

Het eerste nummer van DIGI-TALES, verschenen op 11 maart, zoomde in op Addressable TV waarbij de adverteerders goed begeleid worden door RMB en 'onwaarschijnlijke' adverteerders de mogelijkheid krijgen toch te kunnen investeren in het medium televisie.  

 

Veel lees- en ontdekkingsplezier!

Het MarComteam van RMB