RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

07.05.2021

Nieuw formaat: inRead Social

RMB presenteert inRead Social, een nieuw digitaal formaat voor internet

Nieuw formaat: inRead Social

RMB introduceert een nieuw digitaal formaat dat je kan activeren op de websites van de RTBF, LN24 en NRJ. Met inRead Social kunnen adverteerders advertentiemateriaal - ontworpen voor hun eigen sociale netwerken - gebruiken binnen de content op de websites van de mediapartners in regie. Een makkelijke en voordelige oplossing voor premium en merkveilige incremental reach!

 

Met InRead Social biedt RMB adverteerders de mogelijkheid om hun social media activation uit te breiden en te versterken. Of het nu gaat om afbeeldingen, video, tekst, enz… de reclameboodschappen die merken op hun sociale netwerken verspreiden, kunnen voortaan worden aangepast voor gebruik op de websites van de RTBF, LN24 en NRJ Belgique.

 

Net als bij het InRead Video-format wordt de boodschap geïntegreerd in het leesproces en de leesruimte van content die op de websites wordt geleverd.

 

De voordelen voor adverteerders? Met InRead Social kan men de zichtbaarheid van social media maximaliseren:  

 

  • snel en voordelig

 

  • in een kwaliteitsvollere context. Er wordt incremental reach gerealiseerd binnen een premium en brand safe omgeving.

 

  • in een doeltreffendere context. Studies tonen aan dat er meer zichtbaarheid en aandacht is voor dit soort format dan voor de social feed-advertenties.

 

Meer info over het format en het tarief

 

Interesse in deze nieuwe reclameoplossing? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be