RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

22.10.2021

Nog een ‘campaign expert’!

Yasmine Ali Bacha versterkt sinds 20 september het ‘campaign experts’-team van T&R

Nog een ‘campaign expert’!

Met een master's degree in Public Relations op zak en na enkele eerste werkervaringen, onder andere aan de adverteerderskant, ging Yasmine Ali Bacha op 20 september als 'Campaign Expert' aan de slag bij RMB. Maak kennis met deze nieuwe RMBster die openstaat voor de wereld en zijn diversiteit…

 

Uiteraard is Yasmine van nature sociaal vaardig. Uitwisselingen met anderen stimuleren haar zowel tijdens het werk als in haar vrije tijd. Logisch dus dat Yasmine koos voor een opleiding in communicatie. Nog niet zo heel lang geleden studeerde ze af aan het IHECS met een master's degree in Public Relations op zak.

 

Yasmines professionele ervaring begon tijdens het laatste jaar van haar masteropleiding, toen ze stage liep in het bureau 'The Event Company' in Dubai. Een job die haar de kans bood om samen te werken met de allergrootste merken en tegelijk een nieuwe cultuur te ontdekken!

 

Eens afgestudeerd ging Yasmine aan de slag bij het marketingteam van L’Oréal Brussel als Product Manager Assistant in de afdeling haircare, meer bepaald voor de merken Garnier en L’Oréal Paris. Een rijke en gevarieerde ervaring waarbij Yasmine heel wat uitdagingen moest aangaan.

 

Na vervolgens een salesfunctie te hebben opgenomen bij Ebury, een Brits fintechbedrijf dat betalingsoplossingen in vreemde valuta aanbiedt, besloot Yasmine terug te keren naar de communicatiewereld en begon ze op 20 september bij RMB.

 

Yasmine versterkt de Trading & Revenue-afdeling, onder leiding van Aurélie Clément, als 'Campaign Expert' in de unit gerund door Trading Manager Florence Sonet. 

 

Voor Yasmine zijn de media essentieel: "Ik vind de media fascinerend. Ze weerspiegelen onze samenleving maar spelen ook een rol in de manier waarop die is opgebouwd. De mens heeft altijd al behoefte gehad aan communiceren. In onze tijd is deze behoefte uitgegroeid tot een sector op zich, complex, voortdurend in ontwikkeling en die een continu aanpassingsvermogen vergt." 

 

Zoals al vaker het geval was, zijn het de vaste waarden van RMB die Yasmine hebben aangetrokken: "Ik vond het een unieke kans om mijn steentje te kunnen bijdragen tot de werking van een gerenommeerde regie als RMB, waarvan ik de waarden zoals professionalisme, creativiteit en ethiek helemaal deel. Ik was ook aangenaam verrast door de bedrijfscultuur die ik als zeer menselijk en boeiend ervaar. De vriendelijkheid van de medewerkers is ook opvallend bij RMB en die is onbetaalbaar». 

 

En nu? Voor Yasmine bestaat de challenge erin "op de hoogte te blijven van het medianieuws, want de reclamesector wordt van alle kanten voortdurend in vraag gesteld en uitgedaagd. Maar dat maakt het nu net zo leuk!"

 

Met zo'n instelling zal je ongetwijfeld met gemak slagen in je opzet Yasmine!

Welkom bij ons.