RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

22.10.2021

T&R: nieuwe Trading Manager

De T&R-afdeling verwelkomt Kevin Liefooghe, onze nieuwe Trading Manager!

T&R: nieuwe Trading Manager

Kevin Liefooghe studeerde af aan de Erasmushogeschool Brussel en deed al vijf jaar ervaring op in verschillende mediabureaus. Na dit geslaagde parcours besloot Kevin een andere kant van het vak en de regiewereld te ontdekken. Op 20 september stapte hij dan ook over naar RMB om het Trading-Managersteam in de grootste afdeling van de regie te versterken.

 

Kevin Liefooghe behaalde zijn diploma Communicatiemanagement’ (met een minor in media) aan de Erasmushogeschool Brussel, één van de grootste Nederlandstalige hogescholen in Brussel. 

 

Aan het einde van zijn studie liep Kevin drie maanden stage bij Space. Vervolgens begon hij bij Dentsu als Audience Trader en leerde er alles over de inkoop van tv-campagnes. Daarna werd Kevin aangenomen door OMG waar hij als Audiovisual Expert vaardigheden in de planning van tv-, radio en olv-campagnes ontwikkelde. Twee jaar later kreeg hij van Mindshare - na een succesvolle pitch - de uitnodiging om hun team te versterken. Hier concentreerde Kevin zich vooral op het onderhandelen en plannen, maar hield hij zich daarnaast ook nog bezig met de inkoop van campagnes.

 

In vijf jaar tijd deed Kevin dus een ruime ervaring op. Hij weet net zoveel over media-aankoop als over -planning. Televisie, radio, onlinevideo, enz. Audiovisual in al zijn vormen heeft geen geheimen voor hem. Zijn kennis van mediabureaus is een heuse aanwinst voor RMB die klantenservice zeer hoog in het vaandel draagt.

 

Kevin versterkt de Trading & Revenue-afdeling onder leiding van Aurélie Clément. Samen met Carmelo Ponente en Benjamin Meunier vormt hij nu het 'Trading Managers'-trio van de regie voor het nationale gedeelte.

 

Kevin is een levensgenieter die graag wordt omringd door mensen en communicatie zeer belangrijk vindt: "Communicatie heeft me altijd al geboeid. En aangezien media dikwijls het communicatiemiddel bij uitstek zijn, besloot ik mij te focussen op een van de grootste van allemaal: audiovisual!".

 

Eén van de redenen waarom Kevin voor RMB koos, is dat hij in zijn recente loopbaan graag met onze teams samenwerkte: "Ik heb altijd een uitstekende relatie gehad met RMB, een regie die bovendien een zeer goede reputatie heeft op de markt. Als Trading Manager is het nu mijn taak om de bureaus optimale service te bieden en daarbij ook rekening te houden met de belangen van RMB".

 

Welkom Kevin.

We zijn blij en trots je in ons team te hebben!