RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

12.01.2022

De Escape Show is terug!

De Escape Show zorgt vanaf 6 maart opnieuw voor entertainment op Tipik en Auvio

De Escape Show is terug!

De Escape Show is terug voor een nieuw seizoen dat loopt van 6 maart tot 17 april 2022. Het entertainmentprogramma is op zondagavond te zien op Tipik TV en verder ook op Auvio. Adverteerders kunnen inhaken op het programma via een TV&Ditigal-sponsoringaanbod.

 

De Escape Show is een van de sterkste entertainmentprogramma’s van Tipik en was in 2021 op tv te zien. In 2022 pakt de show uit met een nieuw seizoen, nog altijd volgens hetzelfde principe: om te ontsnappen uit een escaperoom moeten duo’s van bekende personen een aantal raadsels oplossen en uitdagingen aangaan. De proeven spelen zich af in een immersieve filmsetting waar de duo’s van kandidaten heel wat verrassingen te wachten staan.

 

Achter de schermen zitten Cathy Immelen en Ivan opnieuw klaar om commentaar te geven op de dolle avonturen van de ‘gevangenen’.

 

Van 6 maart tot 10 april 2022 staan er zes nieuwe afleveringen op het programma telkens op zondagavond om 20u10 op Tipik TV. En als extraatje verschijnt op 17 april nog een ‘best of’ van de eerste twee seizoenen.

 

Billboard, crawler en trailer op televisie… Maar ook instream video ads op Auvio! RMB presenteert een ‘Total video’-sponsoringaanbod rond het programma.

 

Meer details over het sponsoringaanbod vindt u hier

 

Interesse? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be.