RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

15.11.2022

Een nieuw tijdperk voor LN

Exclusief audio-interview met Emmanuel Tourpe over LN24 en LN RADIO

Een nieuw tijdperk voor LN

Half oktober nodigde RMB de adverteerders van LN24 uit voor een bezoek aan de nieuwe studio's van de zender. Naar aanleiding van deze verhuizing stond Emmanuel Tourpe, algemeen directeur 'audiovisuele media' van IPM Group, ons een exclusief audio-interview toe, waarin hij de nieuwe ambities van LN24 en LN RADIO toelicht.

 

 
 

Begin oktober verhuisde LN24 naar zijn nieuwe lokalen en studio's in het IPM-gebouw aan de Frankenlaan in Etterbeek. De 24/7-nieuwszender voegt zich zo dus bij LN RADIO, opvolger van DH Radio sinds de start van het najaarsseizoen in september.

 

Deze verhuizing staat voor veel meer dan een nieuwe tv-studio en luidt zowel het begin in van een nieuwe organisatie als een belangrijke verandering van de zender. LN24, die nog altijd een referentienieuwszender wil zijn, heeft inmiddels ook de ambitie om zich meer open te stellen voor het grote publiek, met name door meer ruimte te laten voor debatten en uitwisseling. De fysieke vereniging met LN RADIO en de andere units van IPM Group, met alle samenwerkingsmogelijkheden van dien, maakt het begrip 'volledige audiovisuele tool' bijzonder concreet.

 

Emmanuel Tourpe, algemeen directeur 'audiovisuele media' van IPM Group, beantwoordde de vragen die RMB hem stelde in naam van zijn klanten - mediabureaus en adverteerders:

 

  1. Begin oktober nam LN24 zijn intrek in zijn nieuwe lokalen in het IPM-gebouw, naast LN RADIO. Waar staat deze verhuizing voor?

 

  1. Kunt u nog even meegeven wat de doelstellingen zijn van LN RADIO die bij de start van het nieuwe seizoen in september DH Radio heeft vervangen?

 

  1. Wat zijn de nieuwe ambities van LN24 wat televisie betreft?

 

  1. Welke samenwerking is er tussen LN24 / LN RADIO en de andere mediamerken van IPM Group?

 

  1. Waar was u als algemeen directeur 'audiovisuele media' van IP Group het meest trots op de afgelopen maanden?

 

  1. Welke boodschap wilt u als verantwoordelijke voor de zenders LN24 en LN RADIO meegeven aan de adverteerders?

 

Bekijk hier de foto's van de nieuwe LN24-lokalen en -studio en van het bezoek dat RMB op 14 oktober organiseerde met de LN24-adverteerders.

 

De aanwezigheid van onze klanten ter plaatse getuigt van het vertrouwen en de belangstelling die de reclamemarkt had, heeft en zal hebben in een zender die nu een nieuw tijdperk ingaat!