RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

17.04.2023

Eric van der Haegen bij RMB

Op 11/04 kwam Eric van der Haegen het RMB-team versterken als Senior Digital Expert

Eric van der Haegen bij RMB

Op 11 april 2023 kwam Eric van der Haegen het RMB-team versterken als Senior Digital Expert. Met ruim 15 jaar digitale ervaring op de teller - onder ander dankzij verschillende commerciële functies bij Hi-Media, Radionomy, Targetspot, Root en Azerion - is een van de beste digital audio-experts in België.

 

Eric neemt als Digital Expert de fakkel over van Laurent Mallet en wordt voor mediabureaus en pure players dus het commerciële aanspreekpunt voor alles wat programmatic betreft. Hij staat ook in voor de verkoop van addressable solutions zoals ATV of de dataproducten van RMB (Catch Me, enzovoort).

 

Stéphane Lucien, Digital Director van RMB: "We zijn blij dat Eric de nieuwe uitdaging heeft aanvaard om ons RMB-team te versterken en deel uit te maken van het Digital Committee. Ruim twee jaar geleden richtte de regie dit comité op om haar onlineactiviteiten in goede banen te leiden. We zijn ervan overtuigd dat we dankzij de komst van Eric onze digitale ontwikkeling kunnen versnellen en een voorkeurspositie op de markt kunnen innemen".

 

Welkom Eric!