RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

11.04.2024

FUN Radio sponsoringaanbod

Een origineel en creatief sponsoringsaanbod? Nu ook met FUN Radio!

FUN Radio sponsoringaanbod

Sinds 1 april 2024 commercialiseert RMB de audio- en digitale ruimte van FUN Radio Belgique. FUN Radio biedt een scala aan reclameblokken om 12-34-jarigen doeltreffend te bereiken. Maar het is ook een dynamisch mediamerk dat adverteerders de mogelijkheid biedt om hun doelgroep via een bijzonder creatieve invalshoek te benaderen. RMB presenteert drie ‘out of the box’-sponsoringsformules:

 

RMB nodigt adverteerders uit om - van de zomermaanden tot december - hun merk te koppelen aan verschillende opvallende acties met FUN Radio :

 

BBQ PARTY

 

  

  

Deelnemers aan de wedstrijd kunnen een BBQ-avondparty winnen, die volledig thuis wordt georganiseerd en gehost door FUN Radio. In juli/augustus 2024 zijn er zes evenementen gepland. De promotie van de wedstrijd begint al in juni. De actie wordt ondersteund door een krachtige radio-digital campagne (web & social media)!

  

FUN RADIO DEBARQUE DANS TON CAMP

 

  

 

Tussen 19 en 23 juli 2024 bezoekt FUN Radio vijf jeugdkampen om de jongeren, die er een deel van hun vakantie doorbrengen, een fantastische namiddag te laten beleven. Op het programma? Een geweldige sfeer, muziek, goodies en een coole cadeaubon! Ook in deze formule garandeert de radio & digital-combinatie vanaf juni uitstekende zichtbaarheid voor de adverteerder.

  

CHRISTMAS TOUR

  

 

Van 16 tot 20 december 2024 zullen vijf gezinnen een racletteparty winnen met FUN Radio. De dj, die de woonkamer in vuur en vlam zet, brengt een lading cadeautjes mee in de vorm van kerstversieringen en waardebonnen. De campagne die begin december van start gaat, zal ook dit keer het beste van radio en social media benutten.

  

Graag geven we ook mee dat FUN Radio Belgique voortaan opgenomen is in de RMB-synchro's, de PIB- & PIB+ -producten (short formats) en de meteosponsoring.

                                                

Wilt u ‘FUN’ in uw campagnes brengen?

 

Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be. Onze teams helpen u graag verder!