RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

04.11.2021

De VF-campagne is gestart!

De persconferentie van de RTBF op 26/10 gaf de aftrap voor Viva For Life

De VF-campagne is gestart!

Tijdens de persconferentie die de RTBF op 26 oktober organiseerde, werd de aftrap gegeven voor de 9e editie van Viva for Life. Van november tot en met december loopt er op alle media van de RTBF (radio, tv, digitaal, sociale media) een uitgebreide campagne om het publiek te sensibiliseren en geld in te zamelen. Het orgelpunt vindt plaats van 17/12 tot 23/12 met de inmiddels meer dan bekende 144 uren live radio. En uiteraard zijn er sponsormogelijkheden.

 

Als sinds 2013 wordt elk jaar de Viva for Life solidariteitsweek georganiseerd om eraan te herinneren dat de armoede blijft toenemen en de ontwikkeling, de gezondheid en het welzijn van 80.000 kinderen in Brussel en Wallonië in het gedrang brengt.

 

 

Het doel van de Viva for Life en wat de actie inhoudt, werd al eerder toegelicht in ons artikel « 9e editie van Viva for Life »)

 

In 2021 vindt het hoofdevenement plaats van 17 tot 23 december. Voor deze 9e editie zijn de stad Doornik en haar inwoners er helemaal klaar voor om de uitdaging even kordaat aan te gaan als in 2019! Op de Grote Markt prijkt de bekende glazen kubus met zijn drie RTBF-presentatoren: Sara en Ophélie, dit keer vergezeld van Marco, presentator van de ochtendshow op Tipik-radio. Samen pakken ze de solidariteitsmarathon aan van 144 uur ononderbroken live radio!

Animateurs_Viva_For_Life_2021

 

De promotiecampagne voor Viva for Life werd eind oktober gelanceerd tijdens de traditionele persconferentie van de RTBF.

 

Meer informatie vindt u in het persdossier

 

Wat sponsoring betreft, worden de adverteerders die Viva for Life steunen, in alle media en in elke fase van de actie (promotie en actieweek) aan het evenement gelinkt. 

 

Verschillende RMB-klanten engageerden zich al om de Viva for Life-actie te steunen. Deze sponsoractie wordt bijzonder gewaardeerd door het uitgebreide RTBF-publiek. RMB staat tot de beschikking van de adverteerders om samen met hen andere, creatief getinte vormen van steun te bedenken, die optimale zichtbaarheid bieden.

 

Viva_For_Life_2021