RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

29.04.2022

RMB, partner van WBCOM'

Op 22 april nam RMB deel aan de uitreiking van de Awards voor publieke communicatie

RMB, partner van WBCOM'

Om de twee jaar zet WBCOM' met zijn Awards voor publieke communicatie, de campagnes van overheidsadministraties, -instellingen en organisaties met een maatschappelijke missie in de kijker. Als partner van het evenement zetelde RMB ook in de jury van de laatste editie die plaatsvond op 22 april 2022.

 

Voor de derde editie van de WBCOM' Awards, waarvan de prijsuitreikingsceremonie plaatsvond op 22 april 2022, werden 59 campagnedossiers ingediend. Als partner van het evenement had RMB de eer om in de jury te zetelen.

 

De degelijke en zeer interessante dossiers tonen aan dat de coronacrisis de mooie acties niet heeft afgeremd en de creativiteit voor campagnes van algemeen nut zelfs heeft gestimuleerd.

 

De prijzen werden toegekend in zeven verschillende categorieën (meer hierover in onderstaand Franstalig persbericht) en daarnaast werden ook nog de Publieksprijs en de Grand Prix WBCOM’ 2022 uitgereikt.

 

Drie van de winnaars voerden campagne in de RMB-media en daar is onze regie zeer trots op:

 

  • Burgercommunicatie:

   • Get Up Wallonia - Service Public de Wallonie et Gouvernement wallon (Waalse Overheidsdienst en Regering)

  • Institutionele communicatie:

   • Métier-vous à ma place - IFAPME (Waals instituut voor alternerende opleiding, zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen)

  • Gedragscommunicatie + Grand Prix WBCOM’:

   • Le racisme ne mène nulle part - Federatie Wallonië-Brussel

 

 

Ontdek alle laureaten in het persbericht (in het Frans).