RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

08.06.2023

Vrouwensport op de RTBF

WK Voetbal & Ronde van Frankrijk: vrouwensport van topniveau op de RTBF!

Vrouwensport op de RTBF

Net als vorig jaar vinden er in de zomer een heleboel vrouwensportevents plaats. En de RTBF covert er daarvan aardig wat, onder andere het WK voetbal (20/07-20/08) en de Ronde van Frankrijk (23/07-30/07). Voor adverteerders met interesse voor vrouwensport van topniveau stelde RMB een TV-Digital sponsoringaanbod samen. En om deze sponsoringactie kracht bij te zetten, is een display- en/of online videocampagne voor specifieke segmenten een ideale aanvulling.

Voetbal

    

De RTBF verwierf de uitzendrechten voor het volgende WK vrouwenvoetbal dat plaatsvindt van 20 juli tot 20 augustus 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland.

 

Het WK vrouwenvoetbal 2023 is de negende editie die de FIFA van dit toernooi organiseert. Dit jaar nemen er een recordaantal van 32 geselecteerde teams aan deel en worden er in totaal 64 wedstrijden gespeeld die allemaal worden uitgezonden op Tipik en/of Auvio.

 

Meer info op de officiële website

 

Wielrennen

 

De Ronde van Frankrijk voor vrouwen is een wielerwedstrijd op de weg en een etappekoers die wordt gereden door professionele wielrensters. De eerste editie van deze Tour de France Femmes vond plaats in 2022. De editie 2023 - van 23 tot 30 juli - telt acht etappes. Alle wedstrijden worden live uitgezonden op Tipik.

 

Meer info op de officiële website

 

Sponsoring en data

 

Het WK voetbal en de Tour de France zijn twee prestigieuze sportevenementen waarmee de adverteerders de vrouwensport die steeds meer media-aandacht genereert kunnen steunen. Voor elk van deze competities stelt RMB een commercieel aanbod samen met TV- en digital returns. Aanvullend is er ook de mogelijkheid om een campagne met online video en/of display te plannen, gericht op datasegmenten als 'sport lovers' of 'liefhebbers van vrouwensport'.

 

Ontdek ons WK voetbalet 'Tour de France' aanbod

 

Let op: voor sponsoring van het WK vrouwenvoetbal hebben FIFA-partners tot 13/06 recht van voorrang.

 

Interesse? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of te mailen naar sales@rmb.be