RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

24.03.2022

Versterking voor Trading

Mélinée Tutundjian de Vartavan startte op 14/02 bij RMB als ‘Campaign Expert’

Versterking voor Trading

Met drie diploma’s op zak en na verschillende stages in de communicatiesector, ging Mélinée Tutundjian de Vartavan op 14 februari als ‘Campaign Expert’ aan de slag bij RMB. Maak kennis met deze opgewekte jonge dame die het Trading & Revenue-team komt versterken!

 

Mélinée is een digital native die gepassioneerd is door media en maar wat graag ervaring en kennis wil opdoen.

 

Mélinée behaalde haar diploma ‘Communicatie’ aan de European Communication School Brussels en volgde een Erasmusopleiding ‘Internationale communicatie’ in Mexico. Daarna trok ze naar de ESGCI (International Business and Communication School) in Parijs voor een Master ‘Management, Strategy & Events’. Vervolgens vervolledigde ze haar opleiding aan de European Communication School Brussels met een Master ‘Digital & Multimediacommunication’.

 

Mélinée maakte haar debuut in de reclame- en mediasector tijdens twee stages: een bij het COIB (het Franstalige Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) en het andere bij Voice Agency, gespecialiseerd in digital & social media, maar ook in media planning & buying. Dankzij deze twee ervaringen maakte Mélinée kennis met de verschillende aspecten van de media-activiteiten.

 

Mélinée is zeer blij dat ze met RMB haar mediahorizon nu verder zal verbreden: Het vernieuwende en verrassende aspect van de mediawereld sprak me altijd al aan. Ik vind het geweldig dat elke dag anders is… De media hebben te maken met alle sectoren: mode, sport, reizen, muziek, enz. Ook dat fascineert me! Kortom, een mix van goede dingen die me elke dag opnieuw boeien en motiveren”.

 

Het is geen toeval dat Mélinée voor haar eerste baan contact zocht met RMB : Ik heb besloten om bij RMB te solliciteren voor de verscheidenheid aan expertisegebieden en de ruime keuze aan advertentieoplossingen voor televisie, radio en nieuwe media. Wat me ook aantrok in RMB is de uitgesproken menselijke kant van het bedrijf... Er heerst een familiale sfeer en er is duidelijk aandacht voor het welzijn van de medewerkers. Dat viel me meteen op... Het dynamisme bij RMB, zowel op professioneel vlak als wat de teams betreft, is ook zeer belangrijk voor mij”.  

 

Op 14 februari ging Mélinée, onder toezicht van Arnaud Peltyn (Agencies Trading Lead), aan de slag in de afdeling Trading & Revenue onder leiding van Aurélie Clément. Tijdens haar opleiding wordt Mélinée begeleid door Aurélie Vandeville, een ‘Campaign Expert ’ die RMB op haar duimpje kent.

 

RMB gaat er prat op een jong gediplomeerde haar eerste baan aan te bieden. En het is een plezier om zo’n gemotiveerde medewerkster in ons team te verwelkomen: Mijn grootste uitdaging zal zijn om zo goed mogelijk in te spelen op de vragen van de klanten en tot mooie eindprojecten te komen. Een ander belangrijk punt voor mij is een kleine persoonlijke touch te kunnen geven aan deze afdeling die met zijn gemotiveerde teams al erg goed draait”.

 

Dit is het begin van een mooi verhaal Mélinée!